RING OSS - 08-121 114 87

Städ Västerort

RING OSS - 08-121 114 87

Om oss

Om oss

Erbjuder ert företag tjänster inom städ i Västerort? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om städ i Västerort och forma den efter ert företag!

Välkommen till Flagom Allservice AB! Vi erbjuder städtjänster för BRF:er, företag och privatkunder i Västerort och hela Stockholm.

Vårt städbolag har ansvarsförsäkring och erbjuder alltid 100% Nöjd-kund-garanti på våra tjänster till alla våra kunder. Vi bjuder på ett kostnadsfritt besök innan vi tecknar avtal för att du som kund ska känna dig trygg med att rätt tjänster utförs och till vilken kostnad.

När vi flyttstädar gör vi det enligt Mäklarsamfundets riktlinjer och lämnar alltid garanti så att du som anlitar oss för en flyttstädning ska vara trygg med att flyttstädningen blir godkänd.

Mångsidigt städföretag i Stockholm

Förutom att vi erbjuder städ i Västerort erbjuder vi olika slags tjänster som har med bygg och måleri att göra. Vi kan montera ihop möbler, installera vitvaror, frakta bort skräp, måla om, tapetsera eller laga det som är trasigt. Vi tar emot alla typer av uppdrag och erbjuder även parkeringsvakter. Inget av det som du önskar är för stort, smått eller besynnerligt! 

Det viktiga är att du tar kontakt och berättar vad du behöver hjälp med, så utför vi det.