RING OSS - 08-121 114 87

Städ Västerort

RING OSS - 08-121 114 87

Städ för BRF:er

trappstädning

Kontakta oss - den här sidan om städ i Västerort är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Vår städfirma erbjuder städtjänster för BRF:er, bostadsbolag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare i Västerort och i hela Stockholm. För BRF:er erbjuder vi trapphusstädning och städning av föreningens gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstugan. 

Har ni andra behov, som reparationer eller vill få trasiga lampor utbytta kan vi även hjälpa er med det. Vi är flexibla och arbetar för att er BRF ska bli nöjd med våra tjänster.

Vi följer några viktiga principer när vi erbjuder städ i Västerort:

  1. Vi bjuder alltid på ett första kostnadsfritt besök för att kunna ge en realistisk offert.
  2. Vi lämnar alltid en kostnadsfri offert.
  3. Som kund ska du alltid känna dig 100% nöjd med våra tjänster.
  4. Vi har egen ansvarsförsäkring för all vår personal.
  5. Avtal utan bindningstid. Så länge du är nöjd, tänker vi att du fortsätter anlita oss för våra tjänster.
  6. Vi arbetar miljömedvetet och använder miljövänliga produkter.
  7. Vi anpassar våra tjänster efter era behov och önskemål.

Städ för företag

Dessa städtjänster kan vi erbjuda:

  • butiksstädning - vi städar butiker med stor noggrannhet och har alla de golvstädningsmaskiner, som krävs för välanvända golv, som rengör med vatten och rengöringsmedel. Med våra städmaskiner kan vi snabbt och effektivt rengöra stora golvytor. Vi rengör även montrar, dörrhandtag och putsar fönster vid behov. Entréerna är viktiga för alla butiker, därför rengör vi dem lite extra, så som entrémattor, portar och glasmontrar. Vi rengör även personalutrymmen, toaletter och pentry.
  • kontorsstädning - ett rent och städat kontor betyder mycket för alla i personalen på ett företag. Ett rent kontor gör också så att personalen arbetar bättre. Ordning och reda på en arbetsplats gör så att de kunder som kommer till kontoret, får ett bra intryck av företaget.
  • lagerstädning - med våra golvstädmaskiner kan vi snabbt och effektivt rengöra stora ytor. En lagerlokal utan smuts och damm skapar en bättre arbetsmiljö.

Städ för privatkunder

För alla privatpersoner i Västerort och i Stockholm erbjuder vi:

Hemstädning

När vi utför hemstädning är det du som bestämmer när och hur många gånger du vill att vi kommer. Önskar du en regelbunden och återkommande hemstädning har du möjlighet att abonnera på denna städtjänst. Då kommer vi på överenskomna dagar och städar. Vid en hemstädning, städar vi enbart på ytan. Det innebär att vi alltid dammsuger och dammtorkar alla hyllor, skåp och golv. Vi rengör spis och på utsidan av kyl, frys och andra vitvaror, men tvättar inte fönster. I badrum rengör vi handfat, badkar och toalettstol samt rengör utsidan av skåpluckor och putsar speglar.

Storstädning

Önskar du en mer omfattande städning, så bokar vi in vilken dag och hur ofta du önskar få en storstädning utförd. När vi storstädar, rengör vi i princip allt mellan golv och tak. Tvätt och puts av fönster kan bokas separat till samma städtillfälle men ingår ej i storstädning. Varför inte anlita oss för en storstädning inför högtider som jul och påsk eller särskilda tillfällen när ni ska ha fest eller fira en bemärkelsedag? Vi ser till att ni stolt kan visa upp ert hem.

Flyttstädning

Om du ska flytta kan du anlita oss för en flyttstädning. Vi följer Mäklarsamfundets kriterier för hur en flyttstädning ska gå till, så att du ska vara garanterad att flyttstädningen blir godkänd. Vi städar i princip allt mellan golv och tak, fönsterputs, fönsterbrädor, fönsterkarmar, dörrar, badrum och toaletter blir skinande rena.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och en kostnadsfri offert - berätta vad ni önskar!

Fönstertvätt